Mijn vrije werk bestaat uit  2 en 3-dimensionale autonome objecten en installaties die speciaal gemaakt zijn voor een ruimte. Belangrijke elementen in mijn werk zijn: het licht, geometrie en het gebruik van de kleur ultramarijnblauw. Ook bij mijn 2-dimensionale objecten speel ik met de 3e (en wellicht 4e) dimensie. Het maakt niet uit of mijn objecten groot of klein zijn, ze hebben allemaal een monumentale uitstraling. Geboren en getogen in het roomse zuiden, maken formele rooms- katholieke elementen regelmatig onderdeel uit van het werk. De architectuur, de natuur en de wiskunde zijn mijn belangrijkste inspiratiebronnen.

Naast mijn vrije werk, maak ik werk in opdracht. Dit varieert van glas- en muurschilderingen, tuinobjecten, interieurontwerpen tot het interieur en een muurschildering in een Mariakapel en het interieur en glas-in-loodramen van een derde kapel.


Als motto voor mijn kunstenaarschap dit citaat van de Franse schrijver Gustave Flaubert:

“Wat mij in de kunst het hoogste (en het moeilijkste) lijkt, is niet het publiek een lach of een traan te ontlokken, noch het bronstig te maken ofwel tot razernij te brengen, maar het tot mijmeren te brengen, zoals de natuur dat doet”