Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • monica maat (9 augustus 2019): Monica Maat 9 aug. 2019. Bij je kunstwerk 'De eeuwige wederkeer II [2019] stuurt de fantastische titel je, bedoeld of onbedoeld, een bepaalde richting uit of je wilt of niet. Mij stuurde het naar het bekende aforisme van Francis Picabia, waarvan ik een afbeelding zag in Kassel: [vertaald] 'Onze hoofden zijn rond zodat gedachten van richting kunnen veranderen'. In dit geval niet direct te vergelijken met je eenvoudige en daardoor prachtige vertolking via je kunstwerk 'De eeuwige wederkeer', maar ook daarin kunnen we terugkeren en opnieuw beginnen zonder op te hoeven houden. Vervolgens doet mij dat weer denken aan mijn credo: 'Heb lief tot aan het einde van de wereld en aangezien de wereld rond is komt er als vanzelf geen einde aan'. En zo schenk je ons met je kunst Mieke, mooie gelaagdheden!
  • monica maat (17 augustus 2015): Een topstuk 'Uit de tuin van Fibonacci' gemaakt in 2015. Fantastisch Mieke! Ingenieuze variatie op de rij van Fibonacci zoals in de spiraalvormen van de zonnebloem te zien zijn, maar dan weer anders! Hou Fibonacci te vriend hoor, maar dat doe je al, en ga vooral verder met hem op reis! Hartelijke groet, Monica Maat
  • David Derksen (5 januari 2013): Mooi werk! Leuk hoe je speelt met ruimte en licht. De "verruiming" van de stadstuin vind ik bijv erg leuk.
  • Rob de Waal (14 september 2011): Mooi werk, en zo divers. Ik vind het mooi dat je met je werk mensen tot mijmeren wil brengen. Bijzonder dat je met 2D telkens weer de ruimte in vliegt. Je fragments of certificates / van der waerden getallen zijn prachtig, ook de wanden die je laat zweven in het licht vind ik mooi (komt door mijn beroep denk ik).
  • jelle kampen (25 maart 2011): Iedere keer een plezier om door je veelzijdige en spannende, mooie oeuvre te gaan. Ik hoop dat je nog op veel plekken iets achterlaat. Het wordt eigenlijk steeds beter.
  • Philip (20 september 2010): Mooi helder werk op een goeie site. Ga door!
  • Leon (1 mei 2009): Een hele mooie site. Even fraai en simpel als je werk. Ik ben jaloers...